Wij vertellen de verhalen
van Zeeuwse bodem!

Achter de schermen

Achter de schermen op een filmset, daar komt niet iedereen. Maar hoe gaat het daar aan toe? Om een idee te geven van hoe de opnames verlopen tijdens het maken van onze documentaires, kun je hier een foto-impressie bekijken. De foto’s zijn genomen tijdens het filmen van verschillende producties. Je krijgt een beeld van hoe het er aan toe gaat op de set. 

2021 - Het kruis in de duinen

In 2021 produceerden we de documentaire: Het kruis in de duinen. We hebben veel foto’s gemaakt tijdens deze draaiperiode. We hebben gefilmd in Fort Rammekens, op het strand, in Museum Arnemuiden, in Middelburg, in Vlissingen en in België. Bekijk hieronder de foto’s 

2019 - Soldaat zonder wapen

In 2019 produceerden we de documentaire Soldaat zonder Wapen. Dit project werd uitgebreid gevolgd met behind the scene camera’s. Hieronder vind je een video van hoe het er aan toe gaat achter de schermen. Maar er zijn nog meer leuke video’s gemaakt. Bekijk op ons YouTubekanaal de overige video’s. Veel kijkplezier!

Andere films achter de schermen

Ook van onze andere films hebben we veel behind the scenes materiaal. Bekijk hieronder leuke foto’s en video’s en krijg zo mee hoe het er op de set aan toe gaat. Neem op deze manier een kijkje achter de schermen!