Wij vertellen de verhalen
van Zeeuwse bodem!

Kruis in de duinen

We zijn begonnen! Het nieuwe filmproject is van start gegaan. We zijn begonnen met het maken van de nieuwe documentaire: Het kruis in de duinen. We zijn de afgelopen tijd enthousiast bezig geweest met verschillende aspecten die bij de documentaire horen. Hieronder kun je bekijken wat we allemaal al gedaan hebben.

De contacten zijn gelegd, de eerste gesprekken zijn geweest en we kunnen verder gaan. De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met de planning en het opstellen van een filmplan. Dit film projectplan is ondertussen af en is in een mooi jasje gegoten. We hebben de eerste aanvragen gedaan. Nu is het afwachten en verder brainstormen. En daarna natuurlijk contact leggen met alle betrokkenen. We zijn heel enthousiast.

Daarnaast hebben we samen met de ambassadeur van deze documentaire Colin Bal een teaser voor de documentaire gemaakt. In deze korte video krijg je een indruk van waar de documentaire over gaat. Bekijk de teaser hieronder:

Naast dat we een teaser hebben gemaakt, zijn we ook bezig geweest met een website die helemaal om deze documentaire draait. Op deze website kun je het achterliggende verhaal lezen, wie waren deze zes mannen en kun je meer lezen over het monument zelf. Je kan ook een bijdrage leveren aan het maken van deze documentaire op de sponsor ons pagina. De website over het kruis in de duinen kun je hier bekijken.

We zijn ook al begonnen met filmen. De eerste beelden hebben we vastgelegd. We hebben gefilmd bij het kruis in de duinen in Valkenisse en bij Zeeuw Werk in Vlissingen. Zij maken een informatiebord voor bij het kruis.

Kruis-in-de-duinen-documentaire-filmen-Zeeuw-Werk-Origin-Media-Colin-Bal

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe updates rondom deze documentaire? Al het laatste nieuws verschijnt op de nieuwspagina op deze website.